Kryptoměny - snadno, pohodlně a bezpečně!
(+420) 777 439 677

Návod na instalaci a nastavení Electrum

ui.blog.navodyInfo

Autor: FreeCoin.cz

Jděte na stránku https://electrum.org/ Poté klikněte na tlačítko DOWNLOAD.

Zde uvidíte možnosti instalací pro různé druhy zařízení. Pokud používáte notebook nebo běžný stolí PC vyberte možnost StandaloneExecutable.

instalace Electrum stažení

Po spuštění tohoto programu vyberte, zda chcete vytvořit zcela novou peněženku, nebo pokud již peněženku máte, zvolte obnovení Vaší existující peněženky. My popíše vytvoření zcela nové peněženky. Zvolte tedy Create a newwallet. V dalším zobrazeném okně možnost AUTO CONNECT.

instalace Electrum server

V dalších oknech zvolte možnosti CREATE A NEW SEED V dalším kroku se Vám zobrazí okno s 13 náhodně vygenerovanými anglickými slovy. Tyto slova jsou Váš osobní klíč – privatekey. Tyto slova je nutné bezpečně uschovat!! Doporučujeme si je zapsat také na papír. Tyto slova slouží k případnému obnovení Vaší peněženky a bez těchto slov již nikdy nebude možné peněženku obnovit!

instalace Electrum seed

V dalším kroku zvolte možnost STANDART WALLET (pokud chcete, vytvořte si peněženku s dvou faktorovým ověřením – walletwithtwo-factorauthentification).

instalace Electrum peneženka

HESLO K ÚČTU Poté, co jste si zapsali svůj privátní klíč na papír nebo ho uložili jiným způsobem a poté co jste ho přepsali do okna, které se zobrazilo si můžete vytvořit Vaše přihlašovací údaje. Heslo je taktéž nutné si zapamatovat. Pokud ho zapomenete požádáte o obnovení své peněženky pomocí privátního klíče.

instalace Electrum heslo

Peněženka Electrum je nyní připravena k použití Použití peněženky ELECTRUM je velice snadné. V poli historie se nachází přehled příchozích a odchozích transakcí. V záložce VIEWS můžete vidět své adresy. Malé upozornění pro Vás – systém ELECTRUM vygeneruje okolo 30 adres a jejich počet nelze navýšit. BALANCE – zde vidíte stav svého účtu. V sekci TOOLS můžete měnit nastavení peněženky. Jak posílat a přijmout bitcoiny? Tlačítko SEND slouží k odesílání BTC – zde zvolíte do pole Pay to adresu, na kterou budete měnu zasílat a poté počet BTC. Pro příjem BTC klikněte na tlačítko RECIVE, zde Vám bude vygenerována adresa, na kterou Vám budou BTC zaslány.

Electrum odeslat a přijmout
Připojte se k našim spokojeným zákazníkům Poslední realizované obchody
Výkup
0,0120 BTC 26.3.24
Výkup
0,0229 BTC 21.3.24
Prodej
2,3374 SOL 20.3.24
Prodej
0,9886 ETH 20.3.24
CHCI TÉŽ INVESTOVAT NEBO PRODAT

Zaujala Vás naše nabídka a rádi byste investovali do kryptoměn a nebo již kryptoměny vlastníte a rozhodli jste se je prodat a získat tak finanční prostředky? Neváhejte nás kontaktovat na níže uvedené kontakty a nebo využijte formuláře výše.