Kryptoměny - snadno, pohodlně a bezpečně!
(+420) 777 439 677

Registrace a verifikace uživatele

ui.blog.navodyInfo

Autor: FreeCoin.cz

Pro registraci na portál www.freecoin.cz je nutné vyplnit údaje v sekci registrace a po vytvoření účtu je nutné svůj nově vytvořený účet verifikovat (ověřit). Po kliknutí na pole REGISTRACE v pravém horním rohu stránky se otevře tabulka. Tabulka obsahuje 6 údajů nutných k registraci.

registarce

Do pole uživatelské jméno vyberte jméno/přezdívku, kterou budete používat na našem webu Další krok je vyplnění Vašeho jména a příjmení Poté vyplňte Váš email, ze kterého bude probíhat komunikace s naším webem Nakonec zvolte heslo a poté ho ještě jednou pro kontrolu potvrďte Nakonec zaškrtněte pole, kde souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.

registarce formulář

Po registraci bude nutné účet aktivovat pomocí emailu. Do vaší emailové schránky bude doručen email s odkazem, díky němuž svůj účet aktivujete (některé emailové služby doručí email s ověřením jako SPAM, proto zkontrolujte i složku SPAM, aktivační email je možné odeslat znovu).

Po registraci Vašeho účtu je nutné účet verifikovat-ověřit. Pokud jste si u nás založil nový účet, po přihlášení se vám automaticky zobrazí pokyny k verifikaci ihned po registraci/přihlášení.

ověření

Pokud u nás účet máte již déle verifikaci provedete po přihlášení na našich stránkách po kliknutí na svůj účet a následném kliknutí na pole ZMĚNIT DATA UŽIVATELE v sekci STATISTIKA UŽIVATELE.

ověření formulář

K verifikaci Vašeho účtu vyplňte tabulku s osobními údaji (jméno, příjmení/název společnosti, IČO, email, bydliště, město, rodné číslo, telefonní číslo, číslo účtu).

Dále jsou nutné přiložit kopie (fotografie) OP a dalšího osobního dokladu (pas,ŘP,...). Poté nahrát fotografii/kopii hlavičky bankovního účtu na jméno, ze kterého budou přicházet platby za objednávky nebo odcházet platby za zaslané kryptoměny.

nahrávaní souborů

Po vyplnění a schválení verifikace budou limity směn aktivovány na 250 000 Kč/den, pro navýšení limitů směn nad 250 000Kč/den je možné nás kontaktovat na email.

Připojte se k našim spokojeným zákazníkům Poslední realizované obchody
Prodej
2,0000 SOL 18.4.24
Prodej
1,0000 ETH 18.4.24
Výkup
0,0372 ETH 17.4.24
Prodej
0,1239 ETH 15.4.24
CHCI TÉŽ INVESTOVAT NEBO PRODAT

Zaujala Vás naše nabídka a rádi byste investovali do kryptoměn a nebo již kryptoměny vlastníte a rozhodli jste se je prodat a získat tak finanční prostředky? Neváhejte nás kontaktovat na níže uvedené kontakty a nebo využijte formuláře výše.