Kryptoměny - snadno, pohodlně a bezpečně!
(+420) 777 439 677

Založení Blockchain peněženky

ui.blog.navodyInfo

Autor: FreeCoin.cz

Založení peněženky na serveru www.blockchain.info Vám zabere pár minut. Pro založení nové peněženky klikněte v horním menu na pole GET A FREE WALLET.

www.blockchain.info get free wallet

Poté vyplňte svůj email a vyberte si heslo, které zadejte dvakrát. Poté potvrďte zaškrtnutím, že souhlasíte s podmínkami. Klikněte na tlačítko CONTINUE.

www.blockchain.info založení účtu

Po kliknutí na CONTINUE se zobrazí tabulka, kde klikněte na pole GET STARTED. Pro bezpečnost bude vygenerován tzv. seed– což je 12 slov, které budete potřebovat pro obnovení vaší peněženky, tyto slova si pečlivě uschovejte, bez nich nebude možné Vaši peněženku obnovit!! Budete vyzván k vyplnění a vypsání některých slov, jejichž pořadí bude určeno. Nyní se podívejte do Vašeho emailu. Přišel Vám email, kterým ověříte svůj email kliknutím na pole YES, THIS IS MY EMAIL. Pod tímto polem Vám byl vygenerován poněkud dlouhé ID Vaší peněženky. Toto ID také pečlivě uschovejte.

 www.blockchain.info ověření

Nyní už je vše peněženka vytvořena. Je ve Vašem zájmu provést některá z nastavení kvůli bezpečnosti. Všechna nastavení provedete v sekci SETTINGS v levém boku stránky. V poli General vidíte ID své peněženky a například párovací kód pro aplikaci na iOS nebo Android. V poli Preferences si nastavte co je podle Vás nejlepší a co nejvíce potřebujete: -email – ten je nutné mít vyplnění i ověřený -telefonní číslo – je nutné pro dvou faktorové ověřování, je nutné provést ověření čísla -jazyk - měna -Bitcoinunit -jednotky ve kterých se bude zobrazovat -BitcoinLinksHandling – laicky řečeno: tímto zapněte platební link BTC, ze kterého bude možné provádět platby z této peněženky -Auto Logout – tímto zapnete automatické odhlášení po několika minutách

Poté můžete zvětšit a zvýšit bezpečnost v poli SECURITY -WalletRecoveryPhrase – tato položka již byla nastavena při vytváření účtu
-WalletPassword – tato položka již byla nastavena při vytváření účtu
-Passwordhint – je nápověda pro heslo
Second WalletPassword – druhé heslo pro platby
2-stepVerification – vícenásobná autorizace, ta je možná provést pomocí například Google Authenticator
Remember2-stepVerification – vypnutím této volby budete muset vždy použít autorizaci

www.blockchain.info zabezpečení

ODESÍLÁNÍ A PŘIJÍMÁNÍ BTC Pro přijímání kryptoměn použijte název peněženky, který získáte, pokud jste příhlášený v sekci RECIVE. Pro odesílání klikněte na pole SEND a vyplňte pole: TO - na jakou peněženku BTC zasíláte, BTC - počet BTC nebo ekvivalent v měně Description – poznámka

Poté klikněte na tlačítko NEXT, zobrazí se Vám komu a kolik odesíláte a i velikost poplatků, která bude nutná zaplatit za tuto transakci. Transakci můžete upravit v poli ADVANCED SEND, kde je možné upravit velikost poplatku, budete ovšem varován, že pokud poplatek snížíte Vaše transakce nemusí být ihned potvrzena.

www.blockchain.info peněženka

BLOCKCHAIN peněženka může sloužit také k přijímání ETH a BCH, proto vždy vyberte zda chcete přijmou BTC nebo jinou měnu, adresy se liší!!

Připojte se k našim spokojeným zákazníkům Poslední realizované obchody
Prodej
2,0000 SOL 18.4.24
Prodej
1,0000 ETH 18.4.24
Výkup
0,0372 ETH 17.4.24
Prodej
0,1239 ETH 15.4.24
CHCI TÉŽ INVESTOVAT NEBO PRODAT

Zaujala Vás naše nabídka a rádi byste investovali do kryptoměn a nebo již kryptoměny vlastníte a rozhodli jste se je prodat a získat tak finanční prostředky? Neváhejte nás kontaktovat na níže uvedené kontakty a nebo využijte formuláře výše.