Kryptoměny - snadno, pohodlně a bezpečně!
(+420) 777 439 677

Nákup a prodej bitcoinu

Články ze světa kryptoměn.

Autor: FreeCoin.cz

Chcete zbohatnout a přemýšlíte, jak nejlépe investovat své peníze? Investujte do bitcoinů. Jedná se o digitálním kryptoměnu, která se stále rozšiřuje a získává si oblibu po celém světě. Pokud chcete opravdu efektivně zhodnotit své úspory, tak neváhejte a využijte současný vývoj ceny a příznivé období pro investice.

Jak získat bitcoiny

Bitcoin lze získat několika různými způsoby. Prvním z nich je burza. V tomto případě se jedná o online platormu, která umožňuje uživateli prodávat i nakupovat kryptoměnu. Důležitým krokem je registrace, která vám umožní vstup na burzu, a poté provádění veškerých transakcí.

Online směnárna

Pohodlným způsobem je nákup z bitcoinových online směnáren. Mohou být s podporou různých jazyků, což může usnadnit zodpovězení mnohých otázek a techničtějších řešení. Další výhodou jsou také nízké poplatky a zafixování kurzu, za který chcete bitcoiny následně prodat. K transakci vám postačí pouze registrace a číslo vaší digitální peněženky.

Nákup v bitcoinových automatech

Další možností, jak získat bitcoiny je nákup a prodej prostřednictvím bitcoinového automatu. V Česku jich najdete několik desítek v různých městech. Při nákupu bitcoinů z automatu počítejte s vyššími poplatky a často i s nepříjemně vysokým kurzem. Nákup v online směnárně bývá výhodnější a pohodlnější.

Těžba bitcoinů

Zajímavým způsobem může být i těžba bitcoinů. Ve světě je tento způsob získávání bitcoinů rozšířený, a to i přesto, že k němu potřebujete technické znalosti a výkonný počítač. V některých zemích je profesionální těžba bitcoinů dokonce i prací na plný úvazek.

FreeCoin

Pro snadný, rychlý a bezpečný nákup či prodej bitcoinů můžete využít i platformu FreeCoin, která vám umožní zaplatit vámi preferovaným způsobem, s přehledným uživatelským rozhraní plně v českém jazyce a s možností nás kontaktovat v případě jakýchkoliv nejasností.

Investujte podle svých možností

Pro mnoho lidí je klíčová skutečnost, že nemusíte kupovat celý bitcoin. Nemusíte se tak bát investic, které si nemůžete dovolit a které se pohybují ve statisícových částkách. Pokud jste se rozhodli investovat do moderní a stále se rozvíjející novodobé měny, tak si sami stanovte částku, kterou chcete investovat a volte rychlý a bezpečný nákup a prodej z pohodlný domova.

Extra tip

Rozhodně nemusíte investovat všechny své úspory, pokud si každý měsíc odložíte vámi zvolenou sumu, kterou můžete postrádat, a nakoupíte za ni část bitcoinu, ve výsledku pak máte velmi slušnou šanci, že bitcoin následně ve výhodném kurzu prodáte s velkým ziskem. Tato investice se vám opravdu vyplatí.

Připojte se k našim spokojeným zákazníkům Poslední realizované obchody
Prodej
1,0000 BTC 29.3.24
Výkup
0,0120 BTC 26.3.24
Výkup
0,0229 BTC 21.3.24
Prodej
2,3374 SOL 20.3.24
CHCI TÉŽ INVESTOVAT NEBO PRODAT

Zaujala Vás naše nabídka a rádi byste investovali do kryptoměn a nebo již kryptoměny vlastníte a rozhodli jste se je prodat a získat tak finanční prostředky? Neváhejte nás kontaktovat na níže uvedené kontakty a nebo využijte formuláře výše.