Kryptoměny - snadno, pohodlně a bezpečně!
(+420) 777 439 677

Otázky o kryptoměnách, na které byste měli znát odpověď

Články ze světa kryptoměn.

Autor: FreeCoin.cz

Na téma kryptoměny vás může napadnout velké množství otázek, které vám tuto digitální měnu představí podrobněji. Najděte odpovědi na všechny otázky, které se týkají obchodování s kryptoměnami, těžby bitcoinů a chytrého investování.

Co jsou to kryptoměny?

Kryptoměny jsou digitální měnou, která nepodléhá kontrole státu ani není kontrolována bankami. Tato měna není centralizovaná a největší výhodou je rychlost transakcí a minimální poplatky.

Co jsou to altcoiny?

Altcoiny jsou alternativní kryptoměny. Mezi kryptoměnami naleznete tři hlavní coiny. Nejznámější a nejčastěji obchodovatelný Bitcoin, poté Litecoin a Etherum. S těmito kryptoměnami můžete obchodovat na burzách, internetových online směnárnách, ale také jinými způsoby, například za ně nakupovat produkty nebo služby.

Jaká byla první kryptoměna?

První kryptoměnou byl Bitcoin. Na jeho realizaci má největší zásluhu Satoshi Nakamoto, i když se tvrdí, že za vznikem prvních kryptoměn stojí celá skupina lidí. Bitcoin vznikl 3. ledna 2009, pomocí softwarové technologie, zvané Blockchain.

Jak funguje bitcoin?

Bitcoin je digitální měnou, která funguje jako skutečné platidlo. Tvoří ji velké množství počítačů, takzvaných uzlů. Ty spolu komunikují a verifikují platby a uskutečňují transakce. Celý tento náročný proces se nazývá těžbou.

Jaké jsou první kroky pro začátečníka?

Pokud jste se rozhodli začít s kryptoměnami a chcete začít obchodovat například s Bitcoiny, je důležité, abyste stanovili výši svého prvotního vkladu a poté využili bezpečnou a spolehlivou online směnárnu, kde své finance vyměníte za Bitcoiny.

Dá se bitcoin těžit doma?

Samozřejmě se můžete rozhodnout, že budete Bitcoin těžit sami doma, v tomto případě vás čeká náročná těžba, ke které potřebujete výkonný počítač, opravdu levnou elektřinu a také speciální systém CPU nebo také GPU, sloužící pro těžbu.

Kolik je na světě bitcoinů?

V současné době je na světě zhruba 16,4 milionů bitcoinů. Do oběhu však přibude další množství bitcoinů. Maximální počet by však měl být omezen 21 miliony bitcoinových mincí.

Jak moc posílil bitcoin?

Na otázku, jak moc bitcoin posílil a zda se vyplatí investovat do něj je odpověď překvapivá. Od začátku roku 2014 do konce roku 2017 totiž Bitcoin posílil mezi 500 a 800 procenty. Investice do kryptoměn se tak stále vyplatí a pokud se rozhodnete vydělat na bitcoinech, investujte ještě dnes!

Připojte se k našim spokojeným zákazníkům Poslední realizované obchody
Prodej
2,0000 SOL 18.4.24
Prodej
1,0000 ETH 18.4.24
Výkup
0,0372 ETH 17.4.24
Prodej
0,1239 ETH 15.4.24
CHCI TÉŽ INVESTOVAT NEBO PRODAT

Zaujala Vás naše nabídka a rádi byste investovali do kryptoměn a nebo již kryptoměny vlastníte a rozhodli jste se je prodat a získat tak finanční prostředky? Neváhejte nás kontaktovat na níže uvedené kontakty a nebo využijte formuláře výše.