Kryptoměny - snadno, pohodlně a bezpečně!
(+420) 777 439 677

Přehled Trhu Únor II 2021

Články ze světa kryptoměn.

Autor: FreeCoin.cz

Únor 2021 je zatím pro Bitcoin velmi příznivý. Největší kryptoměna se odrazila od supportu na ceně 30 000 $ a díky Elonu Muskovi a jeho Tesle už klepe na padesátitisícovou rezistenci. Kulatá padesátitisícovka zatím drží a dva útoky na tuto úroveň skončily neúspěchem. Tradeři si očividně nejsou jisti dalším růstem a na této magické hranici mají nastavené prodejní objednávky.

Bitcoin po ohlášení nákupů ze strany Tesly útočí na úroveň 50 000 $. Abychom to uvedli do perspektivy, kapitalizace Bitcoinu nyní překonává automobilku Tesla a blíží se k bilionu dolarům (1000 miliard). Hodnota technologických gigantů, jako jsou Microsoft, Google a Amazon, je 1,4 - 1,8 bilionu a největší Apple má hodnotu 2,25 bilionu. To jsou absolutně extrémní čísla a Bitcoin se k nim pomalu ale jistě blíží.

Největší nákupní tlak na Bitcoin přišel začátkem minulého týdne, kdy automobilka Tesla ohlásila nákup této kryptoměny v hodnotě 1,5 miliardy dolarů. Stala se tak druhým největším institucionálním investorem na trhu, hned po společnosti Microstrategy. Elon Musk navíc oznámil, že Tesla v brzké době začne podporovat platby v BTC a mince neplánuje okamžitě prodávat.

Morgan Stanley chce investovat do Bitcoinu

Známý investiční fond, který pro své klienty spravuje 150 miliard dolarů, přemýšlí nad nákupem kryptoměn. Nedávno o tom informovala agentura Bloomberg. Investici chce provést Cointerpoint Global (CG), dceřiná společnost Morgan Stanley.

To dává smysl, CG je totiž část Morgan Stanley, která se specializuje na rizikovější investice s velkým ziskovým potenciálem. Tento fond je za poslední rok v zisku 72,7 %.

Ethereum - Kdy konečně otestuje 2000 $? Fundamenty na to má!

Druhá největší kryptoměna Ethereum dosahuje kapitalizace 200 miliard dolarů a už nějakou dobu se šeptá, že cena jednoho ETH tokenu se vyšplhá až na 2000 $. Aktuálně se Ethereum drží na ceně 1800 $, s historickým maximem o necelou stovku výše.

Ale pozor! Ethereum má nyní silný fundament. Zájem o tuto kryptoměnu stoupá díky plánovanému hard-forku. Půjde o první fork Ethereum 2.0 Beacon Chain, který přinese podporu pro light klienta, opravu bezpečnostních chyb a optimalizaci procesu stakingu. Upraví se hlavně penalizace (slashing) za inaktivity validátorského nodu. Pokuty budou kvadraticky růst, což zpříjemní život amatérským validátorům, kteří mají servery doma a čelí náhodným výpadkům proudu či internetu.

Vzestup altcoinů

V posledních týdnech mnoho altcoinů zaznamenalo obrovský růst. Cardano, Binance Coin, Polkadot i Dogecoin vytvořily zhodnocení ve výši několika set procent a zdá se, že něco podobného nyní čeká i anonymní kryptoměny Monero XMR, Dash DASH a Zcash ZEC. Za poslední týden totiž výrazně překonávaly zbytek trhu.

Kvůli této chybě nováčci na kryptoměnách zbytečně prodělávají

Začali jste se v poslední době zajímat o kryptoměny? Chcete se vyhnout vysoké inflaci v době krize, něco investovat a ideálně si i přivydělat obchodováním? A přesně tady, v tom posledním slově, je chyba. OBCHODOVÁNÍ JE HAZARD! Pokud přesně nevíte, co děláte a nestudujete obchodní systémy několik let, určitě proděláte. Burza je totiž hra s nulovou výslednicí. Pokud někdo vydělá, jiný musí prodělat. A vy stojíte proti burzám, market makerům, investorům s miliardami dolarů a profesionálům, kteří se obchodováním věnují celý život. Ještě stále si myslíte, že vyděláte obchodováním?

České banky si začínají účtovat negativní úroky - Češi budou platit za to, že jim dávají peníze!

 

Na banky po celém světě dopadá současná finančně-ekonomicko-pandemická krize a aby si udržely své zisky, při nulových úrokových sazbách od centrálních bank, musí sahat ke stále nepříjemnějším řešením. Jinými slovy, centrální banky již normálním bankám nedávají úroky za držení peněz a ty nyní začínají kasírovat své klienty. V praxi to pak vypadá tak, že na účtu máte peníze a ty vám pomaličku mizí.

Tento nešvar v Evropě přišel nejprve z Německa, kde některé banky začaly účtovat negativní úroky za vklady už v průběhu minulého roku. Nyní se na toto kasírování mohou "těšit" i čeští podnikatelé. Protože ti jsou na tom během korony velmi dobře ... pravda?

Na trhu se množí podvody, dejte si na ně pozor!

V poslední době se stále častěji stává, že někoho okradou podvodníci: Množí se stránky, které slibují pohádkové zisky a berou od lidí peníze. Některé scamy jsou snadno rozeznatelné, jiné vypadají velmi přesvědčivě. Nenechte se tedy napálit!

Připojte se k našim spokojeným zákazníkům Poslední realizované obchody
Prodej
2,0000 SOL 18.4.24
Prodej
1,0000 ETH 18.4.24
Výkup
0,0372 ETH 17.4.24
Prodej
0,1239 ETH 15.4.24
CHCI TÉŽ INVESTOVAT NEBO PRODAT

Zaujala Vás naše nabídka a rádi byste investovali do kryptoměn a nebo již kryptoměny vlastníte a rozhodli jste se je prodat a získat tak finanční prostředky? Neváhejte nás kontaktovat na níže uvedené kontakty a nebo využijte formuláře výše.