Kryptoměny - snadno, pohodlně a bezpečně!
(+420) 777 439 677

Přehled novinek o kryptoměnách 26. 3. – 1. 4. 2019

Články ze světa kryptoměn.

Autor: FreeCoin.cz

Bitcoin stále roste, ale volume klesá

Na tradičních kryptoměnových burzách se dnes (1. 4. 2019) zobchodovaly Bitcoiny za více než 230 milionů dolarů. 230 milionů je relativně málo. Volume se většinou drží na hranici 300 000 000. Avšak dnes tento deficit dohánějí regulované Bitcoin Futures kontrakty na největší burze derivátů na světě – CME. Volume na CME v posledních měsících stabilně roste a dnes dosáhlo neuvěřitelných 111 milionů dolarů.

Real-time statistiky: bitcointradevolume.com

Cena Bitcoinu se během posledního týdne držela v blízkosti hladiny 4000 $. Za posledních sedm dní tato kryptoměna udělala zisk ~ 5 % a na současných hodnotách ukazuje velkou sílu. V průběhu následujícího týdne je třeba sledovat hlavně rezistenci v intervalu 4200–4500 $.

BTC/USD 2019 roste

Zdroj:

Trading11.com

Binance Coin kraluje midcap kryptoměnám

Společnost Binance v roce 2019 střílí jednu bombu za druhou. V poslední době se také spekuluje o plánovaném spuštění obchodování na páku. Právě tuto funkci totiž obchodníci na Binance velmi potřebují. Hlavně v těchto tichých časech s minimální volatilitou.

BNB token od začátku roku narostl o neuvěřitelných 260 % z necelých 5 $ na začátku roku 2019 až po současných 17,9 $. Pokud to takto bude pokračovat dál, BNB jako první velký coin po nepříjemném roce 2018 dosáhne své All-Time-High! V současnosti se podle žebříčku na stránce KMcap nachází na sedmém místě a s kapitalizací přesahující $ 2,5 miliardy šlape na paty Bitcoin cash!

Binance Coin kraluje midcap

Zdroj:

kryptomagazin.cz

Weiss Ratings – TOP 3 kryptoměny Q1 2019

Ratingová agentura Weiss vydala opět své hodnocení kryptoměn. Tentokrát se zaměřila na to, které kryptoměny mají největší šanci uspět v tomto roce. A nejdůležitějším kritériem bylo, jak si jednotlivé kryptoměny poradily s masovou adopcí a přizpůsobily své technologie aktuálním výzvám.

Žebříčku dominoval token XRP. Na druhém místě se umístil EOS a třetí místo obsadil Bitcoin. Tyto tři kryptoměny dostaly známku A. Ethereum na čtvrtém místě obdrželo A–. Cardano, Steem, NEO, Zcash, Litecoin a Stellar obdržely béčko.

Weiss Ratings – TOP 3 kryptoměny Q1 2019

Zdroj:

Kryptomagazin.cz

Hack Burzy Bithumb – prsty v tom měli interní pracovníci!

Jihokorejská burza Bithumb nedávno zaznamenala další hack, během kterého zmizely tři miliony EOS a dvacet milionů XRP tokenů v celkové hodnotě cca osmnáct milionů dolarů. Tato zpráva přišla jako překvapení, protože Bithumb byl hacknutý relativně nedávno – teprve před půl rokem.

Vyšetřování tohoto bezpečnostního incidentu odhalilo, že systém prolomili pracovníci burzy. Za povšimnutí takové stojí fakt, že zmizely pouze firemní kryptoměny. Zloději se k penězům zákazníků nedostali.

Zdroj:

Kryptomagazin.cz

[VIDEO] Peníze vs. měna – Jak funguje náš finanční systém? (EN)

Peníze – používáme je každý den. Desítky hodin týdně trávíme jejich získáváním a závisí na nich naše obživa. Peníze jsou v dnešním světě ultimátní forma moci, nosič hodnoty... Tak, jak to bylo v minulosti.

Současná ekonomika funguje díky dluhu a platíme takzvanými fiat měnami, které mají hodnotu jen proto, že to řekla vláda. Při pohledu do historie si můžeme všimnout, že jednotlivé civilizace něco podobného zkoušely, a nikdy to nedopadlo dobře.

V tomto videu se tvrdí, že v nejbližší dekádě padne světová monetární ekonomika a lidé se vrátí zpět ke zlatu a stříbru (pozn. redaktora – možná také částečně přejdou k Bitcoinu?). Zajímavé video, na které se rozhodně vyplatí podívat. Nicméně berte ho s rezervou.

https://www.youtube.com/watch?v=DyV0OfU3-FU

Připojte se k našim spokojeným zákazníkům Poslední realizované obchody
Prodej
2,0000 SOL 18.4.24
Prodej
1,0000 ETH 18.4.24
Výkup
0,0372 ETH 17.4.24
Prodej
0,1239 ETH 15.4.24
CHCI TÉŽ INVESTOVAT NEBO PRODAT

Zaujala Vás naše nabídka a rádi byste investovali do kryptoměn a nebo již kryptoměny vlastníte a rozhodli jste se je prodat a získat tak finanční prostředky? Neváhejte nás kontaktovat na níže uvedené kontakty a nebo využijte formuláře výše.