Kryptoměny - snadno, pohodlně a bezpečně!
(+420) 777 439 677

Přehled trhu Březen 2020

Články ze světa kryptoměn.

Autor: FreeCoin.cz

Trh s kryptoměnami předvedl za poslední týdny pár zajímavých manévrů. Bitcoin se dostal z high na 10 500 $ až na 8400 $ a aktuálně konsoliduje pod devíti tisíci. Respektuje přitom fibo hladiny, které dostaneme, pokud si natáhneme fibonacciho indikátor z low na high tohoto roku.

Bitcoin zpomalil pád z minulého týdne, ale nic nenasvědčuje tomu, že by měl začít růst. Minulý týden vymazal téměř polovinu letošních zisků a ani tento týden se velmi nevyznamenal.

1D BTC/USD - Gemini 1D BTC/USD - Gemini

Je altcoinová rallye na konci?

Ostatní kryptoměny trpěly minulý týden ještě více. Ethereum spadlo z 290 $ až na low 207 $, i když aktuálně se obchoduje za 226 $. Litecoin, XRP či Bitcoin Cash jsou na tom podobně.

Dash se z letošního high - 160 $ ​​- propadl na současných 80-90 $. Stále je to však dvakrát více než čtyřicet dolarů, za které se obchodoval na začátku tohoto roku. Během minulého týdne se však držel o něco lépe, než Bitcoin.

Vyplatí se tedy ještě nakupovat altcoiny? Proč ne? Pokud Bitcoin začne stoupat, kvalitní alty půjdou nahoru o něco rychleji. Je však důležité vybrat ty správné kryptoměny.

Nový Cerberus trojan vykrade i zabezpečený účet!

Na internetu se objevila nová verze trojského koně známého jako Cerberus. Tento trojan napadá zařízení s operačním systémem Android a přichází se zajímavými novými funkce. Vyniká hlavně schopností vysledovat hesla při jejich zadávání a nabourat aplikaci Google Authentificator. Dostane se tak do většiny bankovních či krypto aplikací a nepomůže vám ani dvoufaktorové zabezpečení.

Nejlepší obranou vůči Cerberu je nestahovat nezabezpečené soubory z internetu. Ani obchod Google Play nemusí být 100% bezpečný.

Elon Musk podpořil na Twitteru DogeCoin

DogeCoin je kryptoměna, která vznikla jako vtip a svou vtipnost si stále udržuje. Komunita začala nedávno hlasovat o CEO Dogecoinu a jako jeden z návrhů padlo jméno Elona Muska. Známý vizionář na Twitteru rychle zareagoval a tuto pozici by rád přijal.

https://twitter.com/elonmusk/status/1113009339743100929

Wallmart vstoupil do open-source projektu Hyperledger

Projekt Hyperledger vznikl v roce 2016. Zastřešuje ho Linux Foundation a jeho cílem je zajistit kompatibilitu různých blockchainů. V minulosti do tohoto projektu přispěly i velikáni jako IBM a Intel. Nejnověji do hyperledger konsorcia vstoupil i Wallmart a sedm dalších společností.

Binance Cloud - Směnárna pouze pár kliků daleko

Společnost Binance nedávno představila svůj nový produkt. Je jím Binance Cloud. Nejde však o obyčejnou cloudovou službu. Binance Cloud umožní jednoduše spustit kryptoměnové a fiat směnárny. Burza se tak snaží rozšířit své pole působnosti v zemích, kde není velmi populární.

Warren Buffet po minulém týdnu ztratil 28 miliard!

Legendární Warren Buffet si měl nechat BTC, které dostal po obědě s Justinem Sunem. Bohužel, Warren kryptoměnám stále nevěří. Většinu portfolia Berkshire Hathaway tvoří podíly ve společnostech jako Apple, Coca Cola či Delta Airlines a hlavně v bankách a finančních institucích.

Kapitalizace Berkshire Hathaway ještě před 10 dny dosahovala 240 miliard dolarů. Nyní je to však "pouze" 212,8 miliard. Warren ztratil za jeden týden více než 28 miliard dolarů!

Připojte se k našim spokojeným zákazníkům Poslední realizované obchody
Prodej
2,0000 SOL 18.4.24
Prodej
1,0000 ETH 18.4.24
Výkup
0,0372 ETH 17.4.24
Prodej
0,1239 ETH 15.4.24
CHCI TÉŽ INVESTOVAT NEBO PRODAT

Zaujala Vás naše nabídka a rádi byste investovali do kryptoměn a nebo již kryptoměny vlastníte a rozhodli jste se je prodat a získat tak finanční prostředky? Neváhejte nás kontaktovat na níže uvedené kontakty a nebo využijte formuláře výše.