Kryptoměny - snadno, pohodlně a bezpečně!
(+420) 777 439 677

Přehled trhu Březen II 2020

Články ze světa kryptoměn.

Autor: FreeCoin.cz

Zprávy - Bitcoin by mohl klesnout až na 1000 dolarů - Bithumb a Huobi jsou opět v provozu

Vítejte u dnešních zpráv. Krypto trh se stále vzpamatovává z výprodeje, někteří krypto analytici dokonce odhadují pád až na hranici 1000 dolarů. Enormní zájem o kryptoměny během výprodeje dokonce vyřadil z provozu burzy Bithumb a Huobi. Podle aktuální informace z trhu, začínámé pomalu přecházet zpět do zelených čísel, ovšem může jít pouze o korekci.

Přes noc opět padala cena Bitcoinu

Bitcoin zaznamenal během noci další propad. Nebyl již tak drastický, ale přiblížili jsme se hodnotě kolem 4000 dolarů. Přes den se situace trochu uklidnila a aktuálně se BItcoin pohybuje mezi 5000 - 6000 dolary. Mimo Bitcoin spadly také akcie, forex, ropa, a dokonce i zlato.

Peter Brand: Cena Bitcoinu by mohla padnout pod 1000 dolarů

Kryptoanalytik, který je známý svými predikcemi napsal na svůj Twitter účet, že očekává propad Bitcoinu až na hranici 1000 dolarů. Tento tweet nepotěšil spoustu vlastníků bitcoinu, vzhledem k tomu, jak jsou Peterovi predikce přesné. Brand totiž patří mezi uznávané analytiky, na které se dá spoléhat.

Burzy Huobi a Bithumb jsou opět v provozu

Asijské burzy Huobi a Bithumb nezvládly nápor uživatelů a musely vypnout své webové stránky. Podle oficiálního vyjádření nedošlo k žádnému útoku na burzu a konta všech uživatelů jsou v pořádku. Obě burzy svoji platformu zprovoznily dnes v ranních hodinách. Po spuštění však měli někteří uživatelé problém s transakcemi Etherea, které trvaly klidně i přes 40 minut.

V USA plánují nový zákon o kryptoměnách, má to však háček

V Americe plánují projednat nový zákon o kryptoměnách. Ten by měl zlepšit podmínky pro kryptoměny v tomto státu, ovšem má to jeden háček. Stát musí mít možnost sledovat transakce, což razantně zasahuje do smyslu kryptoměn.Tento zákon kryptoměnám v současné formě spíš kryptoměnám uškodí, než prospěje.

New Yorští regulátoři žádají po krypto firmách spolupráci na řešení problému s koronavirem

Regulátor uvedl, že každá firma musí navrhnout plán všech možných operačních rizik COVID-19. Operační pohotovostní plánování by mělo zahrnovat preventivní opatření přizpůsobená specifickému profilu a operacím instituce s cílem snížit narušení tím, že se zjistila rizika pro zákazníky a jejich protějšky. Dále jsou firmy povinny navrhnout strategii, která bude řešit dopad pandemie v etapách.

Připojte se k našim spokojeným zákazníkům Poslední realizované obchody
Prodej
0,1768 BTC 7.5.24
Prodej
0,1628 BTC 7.5.24
Prodej
2,1000 SOL 7.5.24
Prodej
0,5400 ETH 4.5.24
CHCI TÉŽ INVESTOVAT NEBO PRODAT

Zaujala Vás naše nabídka a rádi byste investovali do kryptoměn a nebo již kryptoměny vlastníte a rozhodli jste se je prodat a získat tak finanční prostředky? Neváhejte nás kontaktovat na níže uvedené kontakty a nebo využijte formuláře výše.