Kryptoměny - snadno, pohodlně a bezpečně!
(+420) 777 439 677

Přehled zpráv, duben 2019

Články ze světa kryptoměn.

Autor: FreeCoin.cz

Kryptoměny v březnu pokračovaly v růstu nastoleném v předchozích měsících a většina coinů dosáhla nového letošního high. Bitcoin se podíval na 8500 $, Ethereum otestovalo 300 $, Bitcoin Cash 450 $, Litecoin se zatím neúspěšně popasoval s hladinou 110 $ a další digitální měny zaznamenaly skvělé týdny.

Pokud byste u nás nakoupili v době vydání posledního článku (16. 4.), k dnešnímu dni byste vydělali:

  • Bitcoin +35 %
  • Ethereum +30 %
  • Litecoin +10 %
  • Bitcoin Cash +15 %

A pokud byste prodali už včera, měli byste ukaždého coinu ještě 10 % navíc!

Znamená to tedy, že tu máme konec růstu kryptoměn? Těžko říct. V posledních měsících jsme byli svědky neuvěřitelného růstu. Na trhu vznikla menší bublina. Je však otázkou, nakolik je větší propad reálný. Na hodnoty ze začátku roku se již pravděpodobně nevrátíme, ale v případě Bitcoinu je korekce na 6000 $ velmi pravděpodobná. Nákup v pětitisícové oblasti už bude opravdu výhodný.

Legendární investor otočil a tvrdí, že Bitcoin má zářivou budoucnost

Známý a zkušený investor Mark Mobius v rozhovoru pro Bloomberg popisuje, co ho vedlo ke změně názoru na Bitcoin.

„Mezi lidmi po celém světě existuje velká touha po tom, aby mohli rychle a anonymně převádět peníze… a to je opravdu podpora pro Bitcoin a další kryptoměny tohoto typu.“

Přitom pouze před 18 měsíci, v momentě, kdy se Bitcoin obchodoval okolo 20 000 USD, tvrdil pravý opak.

Microsoft vytvoří nový autentifikační systém – použije k tomu Bitcoin blockchain!

Společnost Microsoft vyvíjí decentralizovaný identifikační systém na bázi Bitcoinu, jehož cílem je výrazně zlepšit soukromí, bezpečnost a kontrolu při současném dosažení desítek tisíc operací za sekundu. Přístupové údaje v novém ID systému budou plně vlastněny a kontrolovány uživateli.

Společnost Microsoft již více než rok experimentuje s různými technologiemi blockchainu, aby vytvořila nový typ systému pro digitální identity, který zvýší soukromí, bezpečnost a kontrolu.

Nepotvrzené transakce Bitcoinu se dají zrušit! – Víte, jak na to?

Jak jistě mnozí víte, každá potvrzená transakce v Bitcoinu je nevratná. Prostředky, které jste pomocí blockchainu odeslali, tedy již není možné získat zpět. Je však možné zrušit transakce, které ještě nebyly potvrzeny?

Za nepotvrzenou transakci se považuje každá, která nedostala ani jedno potvrzení během 24 hodin. Bitcoinové transakce potvrzují mineři. Za zcela potvrzenou transakci v blockchainu se považuje každá, která získá tři taková potvrzení.

V případě, že Explorer ukáže, že ve vaší transakci bylo provedeno již minimálně jedno potvrzení, nemáte na výběr a musíte čekat na další potvrzení transakce. Proces je v tomto případě nezvratný.

V případě, že transakce zůstala zcela bez jediného potvrzení, můžete využít dva následující způsoby:

  1. Použijte náhradní poplatek (protokol RBF)
  2. Použijte vyšší poplatek – Double-Spend

Facebook zrušil zákaz propagace kryptoměn

Facebook dává zpátečku! Rozhodl se znovu povolit propagaci kryptoměn a projektů, které jsou s nimi spojené. Kryptofirmy budou tedy opět moci propagovat své produkty a služby.

Předběžné schválení již není nutné.

Dosud mohli kryptoprojekty propagovat jen předschválené společnosti, což byl jen zlomek ze všech klientů, kteří by rádi zaplatili za reklamu na Facebooku. Firmy, které podávaly nové žádosti o schválení, většinou neuspěly.

Hacky

Březen byl poznamenán hacky velkých burz s kryptoměnami. Binance přišla o $ 40 milionů (7000 BTC) a spekuluje se, že i nešťastná Cryptopia byla už zase hacknuta, případně že ji vytunelovali. Právě proto je lepší používat menší, ale zároveň kvalitní směnárny, které většinou nejsou terčem hackerů.

Hackeři si z burzy Binance odnesli 7 000 Bitcoin

Burza Binance zaznamenala největší hack ve své historii. Podvodníkům se podařilo různými způsoby získat od lidí jméno a heslo k účtu a nakonec najednou vytáhli až 7000 BTC! Tedy celou online bitcoinovou peněženku této burzy. Šlo o přibližně 2 % všech BTC, které v té době Binance uchovávala svým klientům.

Likvidace burzy Cryptopia – Co o ní víme?

Burza ukončuje svou činnost kvůli hacku, který se odehrál v polovině ledna tohoto roku. Během tohoto období byly burze odcizeny kryptoměny v přibližné hodnotě 16 milionů dolarů. Po těchto událostech začalo policejní vyšetřování, které trvá několik měsíců. Následně Cryptopia znovu spustila obchodování v polovině dubna tohoto roku. Funkčnost burzy však neměla dlouhého trvání a po měsíci bylo obchodování pravděpodobně definitivně zastaveno.

Více si o likvidaci burzy Cryptopia můžete přečíst zde.

FED – Největší podvod v historii – Soukromá firma, která má výhradní právo tisknout dolary

Nakonec tu pro vás máme zajímavé video o současném finančním systému, a proč nebude mít dlouhé trvání. Nejsilnější finanční instituce – FED – společnost, která má jako jediná právo tisknout peníze, je vlastněna soukromými osobami! Je toto největší podvod historie?

https://www.youtube.com/watch?v=iFDe5kUUyT0

Připojte se k našim spokojeným zákazníkům Poslední realizované obchody
Prodej
2,0000 SOL 18.4.24
Prodej
1,0000 ETH 18.4.24
Výkup
0,0372 ETH 17.4.24
Prodej
0,1239 ETH 15.4.24
CHCI TÉŽ INVESTOVAT NEBO PRODAT

Zaujala Vás naše nabídka a rádi byste investovali do kryptoměn a nebo již kryptoměny vlastníte a rozhodli jste se je prodat a získat tak finanční prostředky? Neváhejte nás kontaktovat na níže uvedené kontakty a nebo využijte formuláře výše.