Kryptoměny - snadno, pohodlně a bezpečně!
(+420) 777 439 677

Vyplatí se ještě investovat do Bitcoinu?

Články ze světa kryptoměn.

Autor: FreeCoin.cz

Bitcoin jakožto nejznámější virtuální alternativní měna se opět vyhoupl na výsluní. Nejenom, že po krátkém propadu zase stoupá jeho hodnota, ale navíc se stává čím dál častějším platidlem. Bitcoinem si tak v současnosti můžete zaplatit nejenom zboží v internetových obchodech, ale také kávu či taxislužbu. Je tedy jasné, že se bitcoin těší všeobecné důvěře čím dál většího počtu firem a obchodníků.

Riskantní ale výnosné

Každá investice je risk a u bitcoinu to není jiné. Bylo by však chybou myslet si, že je již dávno za zenitem a do budoucna zcela ztratí hodnotu. Mnoho z těchto názorů a argumentů se zakládá na faktu, že zatímco koncem minulého roku bitcoin raketovým tempem nabral na hodnotě, od začátku roku 2018 se moc nepředvedl a pomalu si klestil cestu do nižších pozic grafů. To však rozhodně neznamená, že je bitcoin s růstem u konce. Jako příklad může posloužit rok 2011, kdy bitcoin zažil obrovský boom a jeho cena se vyšplhala z 10 centů na 35 dolarů během velmi krátké doby. Poté následoval pád na 2 dolary. Během roku 2013 pak jeho hodnota vzrostla stonásobně, a to z 11 dolarů na 1100 dolarů. V roce 2014 bitcoin zase spadl, tentokrát na 200 dolarů. A tím se dostáváme k již zmiňovanému minulému roku, kdy se dokázal vyšplhat opět nahoru. Pokud se tedy máme poučit z růstu hodnoty bitcoinu v minulých letech, za každým pádem následoval obrovský růst.

Stále stoupá

Pokud si dáme dohromady všechny údaje z uplynulých let existence bitcoinu, zjistíme, že jeho hodnota se systematicky zvyšuje. I přes zmiňované pády se jeho kurz pohybuje v úzkém rostoucím pásmu, jak lze zjistit pomocí logaritmického grafu. Také prognózy odborníků, profesionálních obchodníků či vizionářů se shodují, že bitcoin bude ve svém růstu stále pokračovat. Některé „předpovědi“ dokonce tvrdí, že se bitcoin může během následujících let vyšplhat až na půl milionu dolarů. I když se to může zdát absurdní, pár let zpátky by jistý

Laszlo Hanyecz, který si za 10 000 bitcoinů koupil 2 pizzy, také nečekal, že kdyby si bitcoiny podržel jako dlouhodobou investici, do budoucna by mu vynesli přes 70 milionů amerických dolarů.

I když je tedy bitcoin poslední měsíce v mírném propadu, je jasné, že v blízké budoucnosti můžeme očekávat opětovný vzrůst. Zvažte koupi, dokud se ještě drží při zemi!

Připojte se k našim spokojeným zákazníkům Poslední realizované obchody
Prodej
2,0000 SOL 18.4.24
Prodej
1,0000 ETH 18.4.24
Výkup
0,0372 ETH 17.4.24
Prodej
0,1239 ETH 15.4.24
CHCI TÉŽ INVESTOVAT NEBO PRODAT

Zaujala Vás naše nabídka a rádi byste investovali do kryptoměn a nebo již kryptoměny vlastníte a rozhodli jste se je prodat a získat tak finanční prostředky? Neváhejte nás kontaktovat na níže uvedené kontakty a nebo využijte formuláře výše.